Bu dediğiniz sistem sektörde işletme olan markalar için oldukça anlamsız olacaktır. Sonuçta ürün satan firma, başka bir firmanın reklamını ücretsiz bir şekilde yapmış ve kendi satış hacmini düşürmüş olacak. Üstelik belki de kendisi de aynı üründe ads kullanıyor olacak? Ancak birkaç ürün üzerine böyle bir web sitesi yapıp affiliate link ile satış yapanlar mevcut ki yıllardır da hizmet veriyorlar. Bazılarında adSense gördüm bazılarında ise adSense alternatif reklamlar kullanılıyor. İndirim kuponu sektöründe affiliate tarzı bağlantılar mesela yıllardan beri kullanılıyor. Bu verdiğiniz örnekteki arkadaş bence bir şeyleri kavrayamamış olsa gerek veya bizlerin göremediği bir şey deniyor. Bana gelen pop-up reklamındaki x firma daha iyi resim, açıklama veya ürün koyduysa gider o ürünü çekerim. TL adSenseden, satılan ürün kadar para alabilecek mi? Hiç sanmıyorum. Sığla yağı içeriğine girdim bana bana koycegizbali web sitesinden reklam göründü. Girdim bağlantıya 40G 175TL demiş. Sizin örnekteki site 200 TL diyor. Üstelik 175 TL fiyat verilen sitedeki sığla yağındeki resimler ve açıklamalar beni çekti şahsen? Bu örnekte hangisi zarar ediyor