Gün geçmiyor ki google'un bir açığını bulup ona göre aksiyon almayalım, biliyorsunuz ki google amca güvenilir sonuçlar için kurumsal sitelerin bloglarını artık ilk sayfaya dolduruyor, özellikle saglıkla ilgili aramalarda hastane siteleri full çekiyor, bunu gören halkımız gönderilen trafiği görüpte aksiyon almaz mı, hemen çakarız adsenseyi artık globalde de böyle, şirket sitesi diye giriyosun adsense reklamı çıkıyor.

Kaynak isteyenler arama sonuclarına baksın, ben her gun denk geliyorum, az once xxxx.com sitesine denk geldim, işi ileri boyutlara götürüp artık kurumsal sitelerde değil eticaret sitelerine eklemeye başlamışlar

Ters mühendislik yaparsak, trafik istiyorsak düz blog açmak yok artık, şirket sitesi (gedikticaret.net icine niş bir sektör salla gitsin) veya eticaret sitesi açıp blog kısmına (koftiden telefon satisi sitesiyse mesela telefonla ilgili her turku makale basıcan), sonuç 10x trafik, seo backlink falan hikaye, direkt özel kontenjandan(güvenilirlik) ilk sayfadasın, hintliler çok yapıyor bunu globalde şu an.

Not: yöresel ürünler satan sitenin ismini kaldırdım, isteyen her yerde görüyor zaten.