Konu
Aramızda avukat varmı ? sorum (içerde)
07-09-2023, 01:48:19
#1
berrkeem
Ufak bir sorum olacaktı internette baktım danışma ücretleri çok yüksekte ben çok detayına girmicem sadece nasıl bir yol izliyeceğim hakkında bilgi almak istiyorum.
Bilgisi olan yada direkt avukat olan arkadaşlardan birileri cevaplar ise onlara çok minettar olurum.
Soruya gelecek olursak ;
Müstakil bir evde oturuyorum mirasçılar var babamda onlarda birisi
müteahhit
bulundu noterde sözleşme yapıldı ama evden çıkmadık kiraya çıkmamız gerekiyor (
Bina yıkılmadı
). Biraz araştırma yaptık önceden bu müteahhit 2 sene öncesi elektrik işi ile uğraşıyormuş artık müteahhit olmuş. (
ortaklarıda var
) Bu kişinin yaptığı bir apartmana gittik bütün apartman sakinleri yaptığı evden şikayetci kapı pencereyi çıkma almış takmış ( 4 aylık bina) binanın balkon demiri sallanıyor ve daha bir çoğu m2 düşük onlarca neden.
Biz şimdi vazgeçmek istiyoruz noter onaylı sözleşme var, bunun feshi gibi durumlar varmı yoksa tek şansımız mahkemeye mi? vermek olur.
Lütfen çok önemli bir konu cevaplarsanız sevinirim
Herkese tekrardan teşekkür ederim..