Zamanında İstanbul'da yaşarken evsiz kaldım.. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar bilecektir Şirinevler'de 7/24 açık internet cafeler vardı.. Gece 12'ye kadar arkadaşlarla takılır gece cafeye gider bir masa açtırırdım... PC'ye dokunmaz direk orada uyurdum bilgisayar masasında aylarca böyle yaşadım.. Sonra yüz yüze bir kere bile görmediğim bir insan bana o zamanın parası ile 15K TL gönderdi ev tutmam için tuttum sokaktan öyle kurtuldum.. Bir gün bile unutmadım.. Hala Allah Razı Olsun diyorum..
Para hayatın amacı değildir insan biriktirin insan...
emin ol seninle aynı durumu yaşıyorum. ben kucuk bir ilçece yaşıyorum 3 tane dükkan kiracım var. 3 ünden aldıgım toplam kira bedeli 8 binlira.
gecen hafta kiracım üst katı kiraya verelim birisi isdiyor dedi eskiden bir şirketin ofisiydi. neyse kiraya tutacak adam geldi. petrol ofisi sahibi. adam ben bu adamdan ev almaya kalktım 7 sene önce 100.000$ para cekti dairelerine. bu adamın günlük alkol masrafı 3 4 binlira neyse. abi dedim hatirliyonmu senden daire alacakdım evet hatırladım dedi. şuan 4.5m istiyor dairelere neyse senin boş yeri tutmak isdiyorum dedi olur abi dedi adama 1200 tl para soyledim

Çok para dedi tutmadı kirayada iyikide tutmamış uyuz oldum bu şekilde terbiyesizlerde var.