RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu senin degil senin kiracın düşünmesi gerek. düşünmüyorsa günü gelince çıkart. öyle bir dava yok senede 12 binlira alacaksın. çıktıgında kırıgını dokugunu yaptıracaksın. 30 bin harcayacaksın senin ayıbın deil karşındaki kiracının ayıbı. sen bana kirala daireyi 30 binlira peşin veriyorum 30 senelik odemesini peşin gecicem hesabına. 30 sene sonra artık yaş 40 birimizden birisi ölür gider
Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi issiz ve 10k kira oduyor . Kendi evini ise 2 k ya kiraya veriyor . Yaptigi iyilik ona dogrudan zarar veriyor . 3-5k dan birsey olmaz diyerek kendini teselli edebilir ama aradaki fark hep cebinden cikacak . Bu sekilde devam etirdigi surece zarar gorecek .
Zamanında İstanbul'da yaşarken evsiz kaldım.. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar bilecektir Şirinevler'de 7/24 açık internet cafeler vardı.. Gece 12'ye kadar arkadaşlarla takılır gece cafeye gider bir masa açtırırdım... PC'ye dokunmaz direk orada uyurdum bilgisayar masasında aylarca böyle yaşadım.. Sonra yüz yüze bir kere bile görmediğim bir insan bana o zamanın parası ile 15K TL gönderdi ev tutmam için tuttum sokaktan öyle kurtuldum.. Bir gün bile unutmadım.. Hala Allah Razı Olsun diyorum..

Para hayatın amacı değildir insan biriktirin insan...