Geçten kastım şuanda insanlar farkında değil ama aynı fiyatlara üst üste ilan yıgılıyor.
Araçların satilmadigi da bir gerçek.
Halen düşeceğine inanmadıkları için ne olacağını bilmiyorlar insanlar aşağı doğru çekmeye başlayınca yıkım etkisi yaratacağını düşünüyorum.
Kendi düşüncelerim sadece kendimi bağlar.
Hocam ekonominin bilimini 7 yıl okudum.İnsan psikolojisi de önemli.Sende bende biliyoruz ki dolar bu ülkede düşmedi.Dolar yükselmeye devam edecek.İhracatçıyı üzmeyecekler.Şu an iç piyasada enflasyondan dolayı durumlar kötü.İhracatçı etmesi gereken karı edemiyor.Dolar artmak zorunda.Dolar artınca zaten otomatikmen araç fiyatları artacak.2 . ele yansıyacak bu durum.Şimdiki fiyatlara bile hasret kalacağız.Araçlar satılmıyor diyorsunuz ama silinen ilandan çok eklenen ilan var ve her sektörden favoriye eklediğim araçlar var.Hiçbiri fiyat düşmüyor halen.Bu benim kendi görüşüm.2. dediğim gibi yüksek fiyattan alan adam ucuza satmaz.Ben satmam sende satmazsın.Elimde çürüsün daha iyi.Ha adamın ihtiyacı vardır satışa çıkarır anında satılır o ayrı mesela.O da bize yar olmaz.