Eğer modelli bir araç ile ilgileniyorsanız 2018+ yeni kabul edilebilecek*
Bu araçlarda düşüş durumu geç olacaktır.
Düşüşün başlayacağı araçlar 1990-2010 arası dizel manuel araçlar olarak düşünüyorum.
Ayriyeten bu düşüş konusunda araç markasının kullanıcı kitlesi de önemlidir.
Renault,Mercedes, BMW ticari şahıslar tarafından kullanıldığı için düşüşünün daha hızlı başlayabilecegini düşünüyorum.
Fakat örnek olması adına Toyota markasinin kullanıcı kitlesi memur olduğu için (parayı zor kazanan insanlar)
Fiyatlarda daha yavaş çekilme görülecektir.
Düşüş en düşük fiyata girilen araçlar ile gözlemlenir.
Düşüyor mu diye izlemek için Megane 2 Milenyum kasa Accent gibi araçların fiyatlarına bakabilirsiniz düşüşün bu tarz arabalar ile başlayacağını düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam geçten kastınız ne mesela ? Adamların ilanı siliniyor sonra başkası aynı fiyattan ilan veriyor diğerine bakarak.Böyle böyle fiyatlar aynı kalıyor. O yüzden fiyatlar zor düşer. Benim şahsi fikrim bu .Birde adam aldığı fiyatın altına kolay kolay satmaz.Adam der ben enayi miyim aldığım fiyatın altına satayım.Araç ithalatının önünü açmazlarsa bu iş çözümlenmez.Dolar kuru da arttıkça 0 fiyatlar zamlanır.0 zamlandıkça 2. ellere yansır.Bu işten pek umutlanmaya gerek yok derim.Tek avantaj kredi imkanlarının kısıtlanması.Bunun dışında ben ümitli değilim.9 ay önce 2017 dizel i20 sattım.75 000 km'de araç 300000 'e gitti şimdi 700 000 ve üstüne satılıyor.Eskiden km 'yi çok önemsemezlerdi şimdi km düşük diye +50 k fiyat koyuyorlar.