parabol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısıtlama alıyorsanız, bunun nedenlerini araştırın. Facebook hiti yüzünden olduğunu düşünmek, gerçek nedeni aramaktan sizi vazgeçiriyor. Facebook hitinin böyle olumsuz bir etkisi KESİNLİKLE yok. Sosyal medya hitinin tek olumsuz etkisi, "bazen" TBM'nin düşük olmasıdır, o da hit gönderen Facebook sayfası ile websitesinin konuları farklı olduğunda ortaya çıkar. Eğer hit çektiğiniz Facebook sayfası pilav tarifi üzerineyse, siteniz de pilav tarifi sitesiyse, o pilavın tadına doyum olmuyor.

Biliyorum, bu kadar insanın yıllardır bunu söylemesine rağmen, yine "Facebook hiti yüzünden" demeye devam edeceksiniz. Bu yanlış inanç, artık bir tarikata dönüştü. O yüzden, "inancınıza saygım sonsuz" deyip, ısrar etmiyorum.
10 senedir bu işi yapıyorum aydınlattın hocam sağol.. ben bu konuyu açmadan önce daha önce açılmış konulara baktım konu sahiplerine bile mesaj attım ama sorun çözülmedi.. aynı sistemle aynı temayla aynı içerikle benim gibi çalışan var belki onlar yazar diye konu açtım.. pilav tarifi için değil.