samurat2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu kişiselleştirmenin yanlış olduğu kanatindeyim. Yeni tanıştığımız ve hakkında çok az şey bildiğimiz insan ile uzun bir süre önce tanıştığımız, kendisi ile temasta bulunup, güvenilir olduğunu tespit ettiğimiz insan, aynı güvenirliğe mi sahiptir? Elbette hayır, bu hayatın doğal akışıdır ve doğrusu da budur. GÜVEN, “Zor kazanılan, zaman alan ve kolay kaybedilen” bir kavramdır. Yani foruma yeni katılan bir üye ile uzun süredir forumda bulunan ve birçok ticareti pozitif olarak tamamlamış olan arasında güven açısından fark vardır. Bu hayatın doğal akışıdır. Konuyu kişiselleştirmenin çok doğru olmadığını düşünüyorum.
Yok kişisel algılamadım zaten, genel algının sadece bu olmasına şaşırdım. Ben daha önce çalıştığınız insanlardan bahsetmiyorum. Birisi ile ticaret yaparken sadece üyelik süresine bakıp da şikayet konusu açmanın haricinde elle tutulur bir mağduriyet giderici evrak vs olmadığı halde ticaret yapıp, sonra da sen yenisin denmesinden bahsediyorum

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni üyelere bir çok iş verdim.Hem yeni üyelere motivasyon ticareti konsuunda ön ayak olmak, motivasyonunu arttırmaktı. yemin ederim memnun olma konusunda hep yanıldım, hep magdur oldum. Adam alacağım makalede GOOGLE TRANSLATE kullanmış, içerigine bakmamış bile. Ama gidipte paramın peşine düşmedim.
Şunu öğrendim: Yeni üyelere güvenmek, eski, yıllanmış, yüzlerce ticareti olan, güven konusunda iyimser çaba içinde olan kişilere haksızlık olur.
Belkide şu forumda benden bile dürüst olabilirsin ama sütten ağzı yananlar, yoğurdu üfleyerek yiyor bu forumda
Sorunsuz ticareti olan üyelerden bahsetmiyorum ki ben Kripto ile ödeme yap, numarası bile yok, PM'den iş yaptır, sonra mağdur olunca gel bana "sen yeni üyesin" de. Tek kriter bu mu yani?