Selamlar,
Kendime özel yazilim yazdirmak için forumda konu açtim 2 kişi yazdi 6 aylık üye diye dedim kusura bakma senle anlaşamayız, yok ücreti sonra alirim sorun olmaz çok güzel bişey yapacağim deyince özel istediğim şekilde anlattım saolsun yaptı da sorun yok bi kac eksik yapsada idare eder.
Siteyi 1 hafta sonra bugün sorunsuz teslim aldık, aldıktan sonra mesaj attı forumdan size yazdigim scripti satabilirmiyim diye ben de hayır dedim doğal olarak çünkü ücretini verip kendim yazdırmışım izin vermeden satılamaz ticaret âhlaki diye bir şey var ama bu arkadaş da yok, en son dedim eğer satış yaparsanız hakkımı helal etmem vicdaniniza birakiyorum hala kendini savunuyor işte geliştirip satacağim v.s dedim bari iademi yap sonra istersen sat sonra kopyalarsin felan diyor yani hiç bir türlü uymuyor şahıs neyse diyeceklerim bu kadardı, mod'un alttaki yaziyi attiği ss yi ilettim kendi kabullenmeyince - trade verebilirsiniz dedi, verdim ki yazilim yazdiracak kişiler bilsin ki özel yazdirdiği
projesi her an satılabilir
(Mod'a sordum durumu, kişi en başta yazdiği yazilimi satacak diye belirtmesi gerekiyor dedi.)
Siz siz olun 1 yıldan az üyeliği olanlarla ticaret yapmayın ben şüpheli yanaştım keşke işi vermeseydim hevesimde kursağımda kaldı projeyide silip atasım var, Allah kimseyi bu tarz kişilerle ticarete sürüklemesin.