Hocam 2017 den bu yana monster kullanırım dediğiniz sorunlar o kadar da yok, en azından bende çıkmadı. Zaten cihazın aşırı olmadıktan sonra ısınması normal değil mi ? 6 ayda bir düzenli bakımını yapıyorum. hiç sıkıntı yaşamadım şahsen.
bende bir yandan öyle düşünüyorum sonuçta laptoplar telefondan daha çok bakım isterler
Attığınız laptoplarda ekran kartı da yol youtube izleyecekseniz belki izletir .
Kullandıkları ekran kartları single core için değil multi core için photoshop vs için
Önerim asus 3050 ve üstü
oyun olarak hocam ets2 oynarım arada kafa dağıtmak amaçlı oyun için zaten rahat 25 k gözden çıkartmak lazım
hocam site üzerinde ekran kartlarını göremedim varsa bilginiz söylermisiniz bende bakıyorumda (harici ekran kartından bahsediyorum)
harici yok dahili orada yazan İntel iris xe
Hocam eğer çok fazla oyun oynuyor iseniz monster tercih etmeniz en sağlıklısı olur. Casper in aynı modelini işyerinde kullanıyoruz sadece iş için uygun olur ofis programları video vb. fazla oyun kaldırmaz. Pil açısından Casper daha iyi olur ama oyun da hızlı biter. Monster da oyuna göre kendini optimize ediyor zaten.
oyundan kastım ets2 dir hocam kafa dağıtmak için bende kendim iş için kullanacağım
bigün msi felan kullanırsan anlarsın demek istediğimi
hocam bu dediğiniz ı şöyle yanıtlamak istiyorum tabiki daha önceki veya şimdiki laptoplar arasındaki sistem ve donanımsal yazılımlar ekipmanları bilmediğim için söyliyim samsung s7 den iphone 13 kullanan 2 kişiyi bir tutamayız umarım doğru anlatabildim