MoonKnight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye çamur atmak istemiyorum, genel olarak bir yorum yapacağım, yaptığınız işin ne olduğunu yazmamışsınız mutlaka size trafik sağlayacak birilerini bulabilirsiniz ama bu trafiğin kullanım amacı ne bu belli değil, Trafikle her şey yapılabilir en basitinden bu insanların parasını yatırım, sinyal vb. şeyler ile aylık aboneliğe bağlayabilirsiniz. yönetim tarafından ne iş yaptığınızın kontrolü sağlanmış mı bilmiyorum eğer sağlanmış onaylanmışsa iyi işler dilerim fakat yapılmamışsa yönetimin arkadaşın bunu ne işte kullandığını öğrenmesi lazım sonuçta R10'da reklam vermiş arkadaş bu trafiği sağlayacak arkadaş kötü niyetli olmasa bile bu kişilere ciddi zararlar verebilir eğer konu sahibi art niyetliyse bunu konu sahibi %100 zarar verecek diye söylemiyorum fakat herhangi bir açıklama yok bir şey yok ileride oluşabilecek sorunlara önceden engelleme müdahale yapılması açısından bunu yazdım ne konu sahibiyle nede bir başkasıyla bir problemim yok. herkese iyi forumlar
Haklısınız bende gerekli metinler hazırlamıştım coşkun beye iletmek için fakat hiçbir soru sorulmadı şaşırdım açıkçası, fakat *********** vs. değilim basit bi sinyal grubu ne adamlardan yatırımını bana at derim ne birşey yaparım ücret ve komisyon alırım işlemlerden aylık güzel bi ciro yaparım 1800 üyem var sadece vip kanalımda