Merhabalar;
Bir çoğunuz biliyordur muhtemelen. Forumda Kişisel Kanva Öğretmen hesabı satıyorum.
Birçoğunuz da ama ferdi olarak ama bayii olarak benden hesap alıyorsunuz hepinize teşekkür ederim .
şimdi gelelim asıl konuya…
Ben sattığım hesaplara 3 ay içinde kapanırsa 1 kez telafi hakkı veriyorum ve bir çoğunuzda benden telafi almışsınızdır. Bazı arkadaşlarım diyor ki geçen hafta aldım patladı 10 gün oldu alalı patladı. Bende diyorum ki şartsız şurtsuz eğer telafi hakkınız varsa hemen telafi yapalım. Bakıyorum geçen hafta aldım dediği hesap telafi hesabı. Buna telafi istiyor . Sebep ise alalı bir hafta olmuş.
ya arkadaşlarBiz ömür boyu garantı vermiyoruz yada 1 yıl garanti vermiyoruz. Benden yada diğer arkadaşlarımdan hesap alan arkadaşlar bu hesapların zaten bir gün patlayacağını bilerek alıyorsunuzz Bizim sattığımız hesaplar yarında patlayabilir. 1 yıl sonrada patlayabilir bunun bilincinde olarak hesap alıyosunuz . Gelmişsiniz hesap patladı ne yapacağız? Diye soruyosunuz. Telafi hakkınız varsa telafi alacaksınız yoksa ya ücreti ile alacaksınız yada Başka bir arkadaşımdan alacaksınız. Yani boşu boşuna uersiz sitem yapmaya gerek yok Elimizden geldiğince en kısa sürede yardımcı olmaya çalışıyoruz hepinize.
yok methodunda sıkıntı var yok şöyle yok böyle..
Arkadaşlar madem biliyorsunuz açın kendiniz mağdur olmayın sizde. Ben çok mu istiyorum sanki size her 3 ayda bir ücretsiz şekilde telafi hesabı vermek? Bende isterim açtığım hesap1/2 sene gitsin . Bende isterim kimse ile polemiğe girmeyeyim . Ama bu hesaplar malesef böyle. Sadece kanva değil windows lisanslarıda böyle office lisanslarıda böyle.
Hiç sıkıntı yaşamadan hesap kullanmak isteyen arkadaşlar sizlere önerim Kanva nın kendisinden hesap alın inanın ki sıkıntısız vaad edilen sürede kullanırsınız
Hayırlı günler dilerim