7 yıllık haber sektöründeki deneyimlerimizi siteleriniz için uyguluyoruz..
Sayısı başarılı proje, sıfırdan yapılan +700 farklı niş site.
Haber siteleriniz için doğrudan etkili,hit garantili editörlük hizmeti.
Basın İlan Kurumu editörlük arayışlarına doğrudan %100 tam katkı. BİK yayıncılığında %100 profesyonel çalışma.
Haber Sitesi Keşfet Trafiği Vaka Analizleri |
Vaka 1 |
Vaka 2 |
Vaka 3
Örnek çalışmalar:
WHATSAPP İLETİŞİM
TELEFON: +90 535 490 8795
Referansları görüntülemek için tıklayın:
Hayırlı işler mesajım bulunsun
daha önce beraber çalışma fırsatı çok kez yakaladık işinin ehli haberciliğin nirnavası, yolun açık olsun
Hayırlı olsun. Projelerimiz için özelden iletişime geçildi.
Üye oldum bakiye yüklüyorum. Hizmetinizi denemek isterim şimdiden elinize sağlık. (ah...@yandex.com)
Hayırlı işler, karşılıklı çalışmalarımız oldu. A++ hizmet...
çalışma şansımız oldu ++ ticaret
Umut hocamın yaptığı işte her zaman profesyonellik vardır. Verdiğim keşfet makale siparişimi teslim aldım ve yayınladım. İndex alması 5 dakika sürmedi direkt snippetli bir şekilde index aldı. Verdiği hizmet çok kaliteli sürekli çalışmayı düşünüyorum.
Kategori açıklama ihtiyacımız için çalıştık. Çok kısa sürede harika bir iş çıkardı. Hızlı bir şekilde teslim aldık, kesinlikle tavsiye ederim.
İçerik hizmeti alındı işinde başarısından ve titizliğinden dolayı teşekkür ederiz hayırlı işler dileriz.
Umut hocamla aylık olarak anlaştık, inşallah karşılıklı olarak verim alabiliriz.
Makale hizmeti alınmaya başlandı. Zorlu bir sektör olmasına rağmen güzel işler ortaya çıkıyor. Şimdiden teşekkürler.
Kendisiyle aylık olarak anlaştık. Şuan için söz verdiği gibi gayet iyi gidiyor çok sayıda haber keşfete düştü. Arkadaş ilgi ve alakalı kendisine güvenip iş verebilirsiniz.
Umut hocamla yaklaşık 2 haftadır çalışıyoruz, sitemizin hitleri ciddi şekilde artmaya başladı, ayrıca takıldığımız diğer konularda da yardımcı oluyor sağolsun
Dergide yayınlanmak üzeret, tanıtım yazısı işi verilmiştir geri dönüş bekleniyor.
hayırlı olsun siparişimizi verelim o zama
Daha önce birçok Türkçe, İngilizce makale işi vermiştik. Gayet güzel makalelerdi.
Hayırlı işler, iyi çalışmalar.
1- Çalışmayı istenilen tarihten daha kısa sürede teslim etti.
2- Revizeleri sorunsuz, hızlı ve fazlasıyla yaptı.
3- Tanıtım yazısı müşteri tarafından çok beğenildi.
Daha ne isteyebilirim ki, çok teşekkür ederim, siparişlerin devamı gelecek.
Makale siparişi verildi ve teslim alındı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.
hayırlı olsun siparişnden sonra memnun kaldığım için aylık editörlük paketi satın aldım memnunum , teşekkür ederim
İnternet sitemizin kurumsal kategori yazıları için sipariş verdik, kısa sürede çok kaliteli revize gerektirmeyen içerik teslim etti. Kendileriyle tekrar çalışacağım.
Arkadaş jet hızında siparişi teslim etti. Düzenli çalışırım diye düşünüyorum++
İlk siparişlerimi site üzerinden verdim, devamlı çalışırız umarım.
3 adet tanıtım yazısı siparişi verilmiştir.
2 adet makale alındı. hızlı teslimat yaptı teşekkürler.
Web sitem için hakkımızda yazısı aldım. Elinize sağlık tekrardan. Teşekkür ederim.
2 adet deneme sipariş alındı, gayet ilgili ve özenli. herkese tavsiye ederim.
Güzel hizmet elinize sağlık. 10 adet makale alındı.
1- Çalışmayı istenilen tarihte teslim etti.
2- Özenli ve güzel bir biçimde çalışmış. Çalışabilirsiniz, teşekkür ederim.
Daha ne isteyebilirim ki, çok teşekkür ederim, siparişlerin devamı gelecek.
Umut hocama 1300 kelimelik makale yazdırıldı , seo uyumlu gayet titiz bir şekilde teslim etti teşekkür ederim.