SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aradığım cevap gelmiş

konudaki ilk mesajı biraz agresif bulsam da, genel itibariyle itiraz edilen şeyi fikren destekliyorum. açıkcası bana da kurumsal plus ilk çıktıgında, bu özelliğin sadece kurumsal pluslarda olması çok mantıklı gelmemişti, ama arka planda öngöremediğimiz teknik veya farklı algoritmik sebepleri olabilir dışarıdan tetiklemeyi diğer üyeliklerde kısıtlamanın, bilemiyorum.

ancak sadete geldiğimizde premium üyelik alınırken bu özelliğin sadece kurumsal pluslarda serbest oldugu zaten yazıyor, ve benim gibi pek çok kişi de buna istinaden fazla fazla para verip kurumsal plus alıyor, herkes bunu kullansa o zaman benim verdiğim paranın anlamı ne olacak diye bu defa da kurumsa pluslara bir itiraz hakkı doğar =)
Hocam konu sahibinin bu konuda da ANLAMLI güzel cevabı var o da şu; son paragrafıniza istinaden; bırakın da o kısmı r10 düşünsün. Saatleri mi revize eder avantajları mi ona o baksin ben 3 saatte 1 taşıma hakki almışken illa pc başında nöbet tutmak istemem hakkimi her anlamda kullanmak isterim diyor. Katılıyorum... hiç uyumadan herkes 7 24 pc başında dursa ve manuel tiklasa aa bu çok yoğun oldu bu işte saçmalık var benim kurumsal plus hikaye oldu da diyebilirsin .. birileri tiklamadigi için avantajdasin sen. Ama o birileri bunu hep tiklayabilir şekilde ödemesini yapti. O zMaN bedeli sıklığı bu olmamali diyor..
Bende bu kurgu düşünülmeli derim @Coşkun Çetin;