İsviçre'de yaşıyorum bu bir ikincisi, Tr'de yaşayıp da Avrupada ki kanunlara bu kadar hakim olmakta çok bilmişlikten öteye gitmez. İnternette izlediğiniz videolarda ki gibi değil her şey. Sana gerçekleri söylüyorum ben avrupada ki kanunlardan bahsediyorum sen kalkmış sağ da solda okuduğun bilgilerle bana geliyorsun. O videoda ki olay benim başıma gelecek, o adamı merdiven den aşağı atarım tek bir ceza dahi almam. Bilen de konuşuyor bilmeyen de.
İsveçte yaşanan bir olay hakkında orada yaşıyormuş gibi hatta tüm avrupa ceza hukukunda uzmanmışsın gibi yorum yazmaya devam et.
Yazmadan önce oku.
Ben gitmediğim kanunlarını yaşamadığım ülke hakkında yorum yapmadan okurum.
Asıl ezberden yorum yapan sensin.
İsveç te nefsi müdafaa neymiş bak bakalım
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Self-defense_(Sweden)
Alıntı
However, the defending party must also consider that which is defended and what injury is inflicted upon the attacker. If that which is defended is insignificant in comparison to the injuries to the attacker, the court may reject the claim that person acted in self-defense since the damage done to the attacker is "blatantly unjustifiable". Loss of life or permanent bodily injury is rarely justified as self-defense unless the defending party was in danger of being subjected to the same.
Neymiş? İsveçte canına kast etmeyen hırsızın canına kastedersen sanık koltuğuna oturursun.