Herkese merhaba,
bir konu hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.
Birçoğunuzun bildiği üzere Google reklamları ve sosyal medya reklamları üzerine reklam yönetimi, danışmanlığı gibi tecrübeleri ve bilgi birikimimi birebir eğitim olarak (Google ayrı sosyal medya ayrı) veriyorum.
1 eğitim 12 saat sürüyor (yaklaşık olarak 2 hafta), eğitim almak isteyen kişilere de haliyle belirli kontenjan halinde eğitim verebiliyorum. Ayrıca 12 saat eğitim verdiğim zaman yorgunluk dolayısıyla performans düşüklüğü yaşayabiliyorum.
Bu konuyu görecek arkadaşlarımızın arasında da eğitim almak isteyen ama beklemede olan hatta cevap bile veremediğim kişileri göreceğimi biliyorum. Onlar da yoğunluktan dolayı alamadığımı bu konu vesilesiyle öğrenmiş olsun

(kusura bakmayın)
Konu şu: Örneğin Google reklamları eğitimini sizce 2 ayrı seviye olarak orta - profesyonel şeklinde videolu eğitim oluşturup web sitem üzerinden mi sunmalıyım? Yoksa bu şekilde 1 eğitim ile direkt profesyonel reklam uzmanı yetiştirmeye devam mı etmeliyim?
Ek olarak, orta seviye ve profesyonel seviye videolu eğitim vermeye başlarsam, bu eğitimi almak ister miydiniz?
Cevaplarınız, yorumlarınıza göre iş planımı kuracağım.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim