Saygı çerçevesinde yorum yapın demişsiniz fakat her yorumunuzda bir iğneleme mevcut.
Siz Benzini veya Gübreyi kiralamıyorsunuz satın alıyorsunuz. İster gübreyi boş toprağa döker israf edersiniz, ister tarlaya atıp mahsülü hasat edersiniz. İster benzini sobaya döküp ateş yakarsınız ister arabaya koyup işinize gücünüze bakarsınız. Premium üyelikler kiralıktır belirli bir süre içerisinde parası verilir ve bu süre içerisinde kullanılır. Bir ev kiraladınız eve girerken ev sahibi "duvara çivi çakma eğer çakarsan çıkarken bunun sıvası için senden para alırım" diyebilir veya araba kiraladınız galeri veya rent a car size "arabanın içinde sigara içmeyin", "günlük 1000km yol hakkınız var" diyebilir. Bunlar kiralık olan ürünlerde geçerli olan kurallardır ve kiralayan kişinin koşullarını kabul ederek hizmeti veya ürünü kiralarsınız.
Premium üyeliklerde de size konuları yukarı taşıma hakkı verilmiş ama bunu şu şartlar altında kullanabilirsiniz demişler. Siz de bunu kabul etmek "zorundasınız" yok efendim ben bunu kabul etmiyorum diyebilirsiniz elbette bu durumda iki seçeneğiniz var.
1. Ürünü/Hizmeti kiralamamak
2. İstediğiniz özelliklere sahip şekilde fiyat almak veya istediğiniz özelliklere uygun bir paket kiralamak.
Bu tarz davranışlarınızla bu imkana sahip olmayan veya kurallara uyan insanların antipatisini kazanıyorsunuz, tavsiyem yapmayın.