Kurumsal Plus üyeliklerde dışarıdan tetikleme 1 saatlik aralıklarla izin veriliyor, diğer üyelik türlerinde yok bu özellik

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuları otomatik yukarı taşımak için bir sistem var mı diye araştırırken, r10da bot yazılımı vb. ile otomatik konu taşımanın yasak olduğunu gördüm. Şu konuda belirtilmiş.

Sorum şu ben premium üyeliğimi almışım, örneğin şuan ki paketimde 3 saate bir yukarı taşıma hakkım var. Ben bu hakkın parasını vermişim mi parasıyla almışım mı kardeşim. Kime ne nasıl yükseltirsem?. Ben bu reklam avantajı için para veriyorum. Sistemi hackleyip parasını ödemediğim bir şekilde yükseltmiyorum sonuçta. Bu benim hakkım. Sisteminiz kaldırmıyorsa veya sizden kaynaklı başka sorun yaratıyorsa karşılayamacağınız talebi neden satıyorsunuz ?

Ne gibi sorunlar olabilir diye düşündüm ?
1- r10 sistemini yükseltme istekleri artacağı için yorar (Bana ne ?)
2- Herkes yükseltince sorun olur ( Herkesin yükseltmesi sorun ise insanların yükseltmeyeceğini ümit ederek neden satıyorsunuz ? )

Geçen sene 200 olan abonelik bu sene 800 lira. Geçen sene x olan r10 potansiyel müşteri sayısı 4x yaptımı peki ? Hayır, yükseltme sebebi enflason. Kullanıcılarınız bunlarıı göz ardı ediyorsa bırakında herkes hakkını istediği gibi kullansın.
Kısacası öne cıkarılacak sebeplerden hiç biri beni ilgilendirmiyor. Ben kullanıcıyım. Bu iş kullanıcıya 50 gb disk vaad edip 5 gbtan fazla kullanan olmaz zaten kafasıyla hosting sunucu satan kötü kalite firma düşüncesi.

Düşüncelerimi saygısızlık etmeden açık biçimde dile getirdim. Kısa bir cevap verilip, kestirilip, konunun kapatılmamasını rica ediyorumç