üstadım sen ne diyorsun.... amerikadasın, elinin altında ebay ve paypal var... yahu benim eski ortağım boncuk satıp kendine ev almıştı yahu. Orası amerika... en ucuz ve dandik üründen en lüks ürüne kadar gideri var. internette en çok aranan ürünler, sitelerde en çok satılan ürünler bu kelimeleri arat. çinden getirtip satarsın, çinden getirtip üzerine kendi logonu koyup satarsın. elektronik cihaz tamiri için ürünler, yedek parçalar, havya, lehim, lehim pastası, mutfak alet edevatları, ufak tefek seni zora sokmayacak ilginç ürünler... aliexpress bunlarla kaynıyor.... araba parçaları, çiftliklere güneş enerjisi ve jeneratör, at eyeri, gözlük, baskılı şapka....

ben bu yaşta beceremem ama amerikada olsam anasını ağlatırım. hiç olazsa amerikadan türkiyeye ürün gönder. hey Allahım, Amerikada nasıl eticaret yapayım diye türklere soran bir arkadaşı da gördüm ya.... bu iyi oldu...

Şaka bir yana, dediklerim doğru... yanlış anlama, milyon teorisi diye birşey var ekonomide. en işe yaramaz şeyi satıyorsan bile eğer önünden bir milyon kişi geçiyorsa mutlaka biri onu alır...