DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar konvoy senin de olsa sende vergiden çıkaracaksın o kadar adam haybe mi yanında duruyor
Hocam keşke herşey konvoy olsa ona da razıyım.neyse bu konuya değinmek istemiyorum

Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya şimdi gelir vergi memurları hocam fazla uzun sürmez..
Maliye Bakanı duy sesimi

SeyfettinColak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket aracı sattım 400K. Yeni araç aldım 500K. Şimdi sattığım aracın giren parası kâr. Ama aldığım aracı gider gösterebilmek için 500K'yı 5 seneye bölüyor. Böylece bu sene 100K düşebiliyorum.

Haliyle 300K civarı bir kâr çıktı 2. dönem ve 43000₺ vergi ödedim. Yıl sonuna da yine bir 67K kadar vergi çıkacağını söyledi muhasebeci eğer 250K gider bulmazsam.

Hiçbir şekilde olmayan giderleri göstermem. Hatta yediğimi, içtiğimi, ofise aldığımı da kolay kolay gider girmem. 400K+ bir kâr için 100K+ bir vergi ödeyeceğim yani yıllık. Ki bununda 300K'sı sattığım arabanın parası
Hocam siz yanlış anladınız size demek istiyorlar ki 500 k'dan 5 araba al 2,5 milyon onuda 5 e bölerseniz kâra geçeceksiniz bundan sonra bu şekilde iş yaparsanız şaka bir yana aslında değinmek istediğim nokta bu paranınzı 4/1 devlete gidiyor ama başka gelirlerde bu 20/1 oluyor.

KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enflasyonla bu adaletsizliği daha da büyütüyorlar.
Eflasyonda çok sıkıntı hal alıyor içler acısı