Dostlar Selam

Bugün itibariyle limitleri nedeniyle kurumsal plus üyeliğimi aldım umarım hayırlı olur. Ayrıca @admin e de kullanıcı adı değişikliği talebini ilettim. Gelelim başlıkta belirttiğim asıl konumuza

Kendi işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir çok yere yetişemiyorum ve eski müşterilerimi de küstürmek istemiyorum. Bu nedenle kendime bir asistan, dost, arkadaş, personel, yoldaş arıyorum. Aşağıdaki özelliklerde bir arkadaşımız var ise onunla çalışmak isterim.

Beklediğim yetenekler:
  • Wordpress konusunda kendine güvenen
  • Elementor ve piyasada bilinen pagebuilderler'lere hakim
  • Temel düzeyde hata vb giderebilecek
  • Hosting üzerinden temel işlemleri (yedekleme, php sürümleri vb) yapabilecek
  • Google E-Tablolar ile içli dışlı
  • SEO Konusunda temel düzeyde bilgi sahibi
  • SEO uyumlu makale üretebilen
  • Bilgisayar, Telefon gibi temel ekipmanlara sahip
  • Bunlar dışında yetenekleri ve eksikleri var ise de açık şekilde ifade edebilecek
  • İletişimi kuvvetli
Beklediğim Karakter:
  • Yaptığı işe ve kendisine saygısı olan
  • Bahane üretmeyen, bilmiyorsa öğrenmek isteyen biliyorsa da “biliyorum” diyerek yeniliklere kapalı olmayan,
  • Yalan söylemeyen ve samimi olan
  • Ticari sır tutabilen, güvenilir
  • Benim işimi kendi işi gibi sahiplenebilecek, koruyacak ve savunacak
birine ihtiyacım var.

Aradığım arkadaşımızla bir nevi aile gibi olmak isterim. Dürüstlüğünü ve çalışkanlığını gördükçe onun derdi benim derdim olur.

Kimlere öncelik vereceğim?
  • Hakkında şikayet kaydı bulunmayan varsa da ahlak ve saygı konularında olmamış ve çözüme kavuşmuş,
  • Maddi olarak zorluk çeken öğrenci
  • Depremden etkilenmiş
  • Şehit & Gazi yakını kişiler önceliğim olacaktır.
Arkadaşların bana DM üzerinden varsa cv, portfolyo ya da önceki işleri ile ulaşmalarını isterim. Eğer anlaşırsak da bir background check yapmak isterim.

Forumda aktif ticaret yapan arkadaşlarımız bana kırılmasın ama bunları bir hizmet olarak satın almak istemiyorum.

Ücretlendirme

Bu arkadaşımızın yeteneği ile doğru orantılı olacaktır. Emek sömürüsü yapmam. Bir sonraki aşamada bunu konuşuyor olacağız.

Peki ben kimim?

Ben 1989 Almanya doğumluyum. Aydın’da yaşıyorum. Müzik öğretmenliği ve Halkla ilişkiler ve reklamcılık okudum. Evliyim 5 yaşında da bir oğlum var. 15 seneye yakın süredir web, sosyal medya, dijital pazarlama ve marka konularında çalışmalarım var. Girişimciyim. Bir kaç şirket batırdım. Sürekli kendimi geliştiren biriyim.

Edit: Tahmin ettiğimin çok üstünde bir başvuru geldi arkadaşlar. Kimsenin hakkını yememek adına herkesle tek tek görüşüp karar vereceğim. DM ve Whatsapptan yazan tüm arkadaşlara gün içinde dönüş yapıp görüşmek istiyorum.