riwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik çok az zenginleştirilebilir, faq gibi gibi.

Onun dışında tasarım olarak gayet güzel
Vucatron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline emeğine sağlık değerli dostum, grafik çalışmalarındaki kaliteyi yakalamaya başladığını fark ettim.Yeni işlerde buluşmak dileğiyle
esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok büyük çiziyorsunuz hocam. font boyutlarını belli standartlarda kullanın H1 H2 H3 gibi gibi
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzelmiş hocam tebrikler.
Halimcandogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci tasarım benim daha çok hoşuma gitti. Sliderların okları sağda ve solda olabilir altta durması biraz kötü olmuş. Başarılar dilerim. Mobil Uİ çizimlerini de görürüz inşallah
yusufengz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşallah hocam
mustafacot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantık güzel hocam
Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açıkçası çok kötü olmuş, modern çizgilerden çok uzak ama başarıya giden yol başlamaktan geçer. Benim tavsiyem dribbble gibi sitelerden ücretsiz UI tasarımlar indirip onların üstünde çalışmanız. Arayüz tasarımına hakim olduktan sonra kendiniz özgün bir şeyler çizmeye başlayın.

https://elements.envato.com/graphic-...s/delivery+web
ugurkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımdaki ilk hedef renk dengesi , bence başarılı kalanı halledilir. Eline sağlık .
yusufengz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam zaten öğreniyorum, indirip üzerinde çalışsam ne anlamı kalır ki
DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben beğendim açıkçası hocam yani çok kötü olmamış. Potansiyelinizin büyük olduğunu gösteriyor bu çalışma bana kalırsa. Başarılar.
Laviniaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yusufum yapar da kötü yapar mı hiç
samethavar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriği biraz daha zenginleştirirsen iyi olur eline sağlık
beratomermutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hoşuma gitti elinize sağlık
Tupcufikret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki daha guzeldi
ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu pek beğenmedim. geliştirmelisin
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
figma ai kullan
Deniz Celik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, tebrik ederim öncelikle. İlerleyişini takip ediyorum ve nacizane birkaç tavsiyem olacak

> Kendisi geliştirmenin en iyi yolu profesyonel hazırlanan çalışmaların biçimlerini görmek ve takip etmek. Freepik üzerinden hazır figma ile yapılmış çalışmaları indir ve figmada aç. ( İhtiyacın olur ise yaz bana ben paylaşabilirim seninle. ) Çalışma içerisinde kullanılan Background - Biçimler - Düzen vb birçok etken mevcut. Her birini öncelikle taklit etmeye çalış, yaptıkları tarzı gör ve uygula. Daha fazla yardıma ihtiyacın olur ise iletişime geç benimle
BurakKeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje üzerinden yorumladım, hızlı üretim başarı değil temiz üretim başarıdır.
Yılmadan yıkılmadan devam, tarafına gelecek olumsuz eleştirilere daha fazla kulak ver

Başarılar
KRmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uxcel.com
bir bakın hocam, bende yeni keşfettim tasarım anlamında gelişmek için çok güzel bir kaynak sitesi olmuş duolingonun tasarım mantığı
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum,
varolun.