ben bunu imkansızlıklar, parasızlığın verdiği bir hırs olarak görüyorum, evet bilinçsiz yorumlara dayalı çok fazla katılımcı var, spek habere tablolara biad eden çok fazla insan var, eline 50 lira geçip 6 yıldır sadece 50 kuruş kazanç yapmış pazarlamacı şirkete basan gördüm daha ne diyeyim, çok üzülen çok yontulan olacak, bunu bes yada kefen parası emekli olunca yerim diye düşünen uzun vadeli düşünen riski sepete yayanlar illa ki kazanıyor.

benim 3 senelik borsa geçmişimde ilk girerken mantığım şuydu; "bes" gibi saçma sapan ne olduğu belirsiz sistemlere gram güvenmiyorum kafamda soru işaretleri var, ben kendi paramı değerlendireceğim kendi yatırımımı kendim yapacağım, 15 20 sene sonra kefen param olsun yeter kafasında girdim, hep aldım unuttum, düştü yine alım maliyetini düşürmek için daha fazla aldım, temettü dağıttı fiyatı düştü yine aldım, çıktı para cebe yakışır dedim sattım, bim bile 1 yılda yüzde kaç katlamış isteyen girip bakar... halka arzdan kazanacağın 5-10 lira inan uzun vadede kazanacağın tadını alacağın hisselerin yanında çerez... öyle bir kafaya girdim ki öyle bi kazandım ki 3 yılda, şimdi canım dışarıda yemek çekiyor, 300-400 lira vereceğime 2 lot doaş alayım 1 lot tofaş alayım diyorum, bu gece atıyorum mekana gitmeyeyim şişe açmayayım 4-5 lot thy alayım hazır yine pandemi rüzgarı esiyor yine düştü illa çıkacak diyorum, şişe paramı türk traktöre basayım hadi bu gece felekten gece çaldım diyorum, borsa kumar yeri değildir yatırım yeridir, alır ve unutursun en az 3-5 sene açıp bakmazsın, 10 sene sonra gelip dua edersin bana.