Şahsi fikrim , teknoloji geliştikçe sadece borsa değil bir çok şeye talep arttı , önceden bankalarda borsa seans salonları vardı , muhtemel halen var , önceden telefonla arayarak al sat emri veriyordun veya benzer yöntemle ,
şimdi her şey parmaklarının ucunda , telefon kullanabilen herkes için seans salonu elinde , al sat emir vermek elinde , o kadar teknolojik olduk ki iyimi kötümü bilmiyorum ama böyle ,

düşünsenize , televizyon(haber film maç ) , market , giyim , kuyumcu , banka , okul ( eğitim ) , doktor , restaurant , tamir , fatura ödeme , muhtar , karakol , sgk , aklına ne geliyorsa hepsi ve daha fazlası şuan parmaklarının ucunda , bunların hepsi için önceden bir yerlere gider uğraşırdık , şimdi herkes ben dahil kısa yolun kolayın peşinde , 1saatte da zenginde olabilsin yada 1 dk da fakirde olabilirsin Allah C.C sonumuzu hayreylesin .

işin özeti , çok zengin yada orta halli yada fakir de olabilirsin ama "Önemli olan yaşamak değildir, başarmak hiç değildir. Önemli olan insan kalmayı bilmektir. "