Başlangıç : 1 TL Minimum Artış : 1 TL Açık Artırma Bitiş : Son teklif + 24 Saat Hemen Al Fiyatı : 500 TL
Merhabalar,
Sadece 7 kuruş ile 3.37 TL kazandığım kendi üretimim olan PHP yazılım ile
sizde düşük miktarda yatırım yaparak pasif gelir elde edeceksiniz.
Arbitraj yapar gibi uygun fiyata aldığınız hizmeti sitenize giren kullanıcının reklam gösterimi veya tıklamasından
amorti edip üstüne kâr ediyorsunuz.
Sistem işleyişi: SMM panellerden aldığınız bedavaya yakın cüzi miktardaki izlenim servisini bu sistem ile bedava veriyorsunuz.
Bedava izlenim göndermek isteyen global sosyal medya kullanıcıları sitenize giriyor.
Sizde sitenize giren kullanıcılardan sitenize kuracağınız reklam metoduyla reklam geliri elde ediyorsunuz.
Sitenize yazılımı kurduktan sonra herhangi bir smm panele ufak bir miktar bakiye yüklüyorsunuz 5 dolar bile yeterli.
Ardından sitenize anlık reklam onayı veren sistemlerden reklam ekliyorsunuz tavsiyem popup reklam.
Ben tr.link kullanarak alttaki geliri elde ettim r10 da açtığım diğer açık arttırma konusu sayesinde.
Ben ücretsiz TikTok video izlenim hizmeti sunan bir site kurdum ancak
isterseniz size Twitter ve Telegram izlenim seçeneklerinden birini kurabilirsiniz aynı kârı bırakıyor. Ufak bir ayar gerekiyor yardımcı oluyorum.
Reklam metodunuz varsa veya reklamcılık konusunda iyiyseniz kâr oranınız daha da artacaktır. Örnek Site: https://freeviews.online
Yapılan Harcama
TR.LINK Kazanç