Merhaba arkadaşlar
Çalıştığım şirket yeni kuruldu 1 sene oldu. Ben Üretim Danışmanı olarak görev alıyorum.
Bundan öncesinde operatörlük geçmişim var ama sonrasında 1 senelik yaklaşık Yurtdışında teknik uzman olarak yeni bir şirketin kuruluşunda yardımcı oldum. Ordaki görevim bittikten sonra burdaki şirkete danışman olarak geldim. bu şirkette aynı dalda hizmet vermekte. bu şirkette kurulan sistemler makinalar türkiyede, bu yenilik ve son teknolojide tek.aynı üretim hattı 1 yıl görev aldığım fabrikadaki ile aynı olduğundan bu sirkette 1-0 ön planda olmama yaradı. Şirket tanınmış bir şirket. Sektör türkiyede tek ve bir rakibi var . Şuan calışmakta olduğum fabrikada ki makinaları türkiyede bilen 2 3 kişidir ki hatta o üretim hattının tamamını sadece gören benim sanırım.
Fabrikanın üretim müdürü vardı ve görevinden ayrıldı. üretim kısmında beyaz yaka olarak sadece ben ve 2 arkadaş kaldık. Tecrübeli olarak en eski benim (8 Yıldır). Üretim baştan sona kadar tüm süreçleri hesaplamaları,mailler ve müşterilere cevap üst yönetime rapor vs. benden geçmekte.
Türkiyede üretilmeyen bir malı ilkkez türkiye de üretik. normalde Türkiye bunu italyadan ithalat ediyor. bunu başardık diye Bugun genel müdür bizi, diğer arkadaş ile dışarıda kutlamak için yemeğe götürdü. Genel müdürümüz bir kaç konuya değindi ve aklımı işte bu çeldi. "Üretim kısmındaki boşlukları, içimizden birilerinin gelmesini söyledi." ama kesinlikle sen olmalısın kimse demedi. Kişi talip olmalı istemeli dedi. ama genel konuştu.
Ben ön lisans mezunu biriyim normalde suan görev yaptığım yeri bir endüstri mühendisi yapması gerekiyor. hatta ben bu sirkete endüstri mühendisliği ilanına başvurdum ordan çağrıldım. Yanımda ki arkadaş sürekli istemelisin diyip duruyor. Görev istenir mi? :S bana bir garip geldi.
Ben onun eski operatörüydüm

ben ondan önce bu firmaya girmiştim, o buraya geldikten sonra kendimi baya geliştirdiğimi ve olgulaştığımı kendi söyledi. öğrendiklerimle kendimi bu konu hakkında aştığımı söylemişti. şuan şirket içi tüm toplantılarda varım ve ne üretilecekse sirket tarafından yapılabilirliğini değerlendirme ve araştırma yetkisine sahibim
Yani kısacası ben üretim müdürü olmak istiyorum denir mi ?
lafı ortya atarak istemesi gerekiyor bir insanın demesini yanlış anlamış olabilir miyim?
Valla devrik cümleler ile yazdım kusura bakmayın .