Alwaysmile08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolasın hocam da makale yazmaya uygun olan bulamadım
1. Hedef kitlenizi anlayın: "Hedef kitlemin ilgi alanlarını ve endişelerini anlamak istiyorum. Onların [blogunuz/podcast konunuz] hakkında sahip olabilecekleri soruları belirlememe yardımcı olabilir misiniz?"

2. SEO optimizasyonu: "İçeriğimin [konu/anahtar kelimeler] için SEO sıralamasını iyileştirmem gerekiyor. Bu hedefe yönelik ipuçları ve stratejiler sağlayın."

3. İlgi çekici başlıklar oluşturun: "[Konu] hakkında bir yazı/podcast oluşturuyorum. Daha fazla okuyucu/dinleyici çekmek için beş ilgi çekici başlık önerebilir misiniz?"

4. Bir içerik takvimi oluşturun: "Her ay için temalar ve her hafta için blog/podcast fikirleri içeren bir içerik takviminin ana hatlarını çizin."

5. Harekete geçirici mesaj: "[Konu] hakkında bir blog yazısını/podcast'i sonlandırıyorum. Kitlemin ilgisini çekecek ilgi çekici bir eylem çağrısı hazırlayabilir misiniz?"

6. İçeriğinizden para kazanın: "Blogumdan/podcast'imden para kazanmak istiyorum. Hangi stratejileri uygulamalıyım?"

7. Podcast senaryosu oluşturma: "Bir sonraki podcast bölümümü [konu] hakkında yazmam gerekiyor. Etkili bir şekilde yapılandırmama yardımcı olabilir misiniz?"

8. Konuk erişimi: "Podcast'imde/blogumda yer alması için [kişiyi] davet etmek istiyorum. İlgi çekici bir mesaj hazırlamama yardımcı olabilir misiniz?"

9. İçeriği yeniden kullanın: "[Konu] hakkında bir blog yazım var. Bu içeriği farklı platformlarda nasıl yeniden kullanabilirim?"

10. Fotoğrafçılık ipuçları: "Blogumdaki fotoğrafların kalitesini artırmam gerekiyor. Bazı temel fotoğrafçılık ipuçları verebilir misiniz?"

11. Ses kayıt ipuçları: "Podcast'imin daha iyi ses kalitesine ihtiyacı var. Daha iyi ses kaydı için ipuçları verebilir misiniz?"

12. Sosyal medya tanıtımı: "En son blog yazımı/podcast bölümümü sosyal medyada nasıl etkili bir şekilde tanıtabilirim?"

13. Topluluk Oluşturma: "Blogum/podcast'im etrafında sadık bir topluluk oluşturmak için hangi stratejileri uygulayabilirim?"

14. İçerik çeşitlendirme: "Temel mesajımı sulandırmadan daha geniş bir kitleye hitap etmek için içeriğimi nasıl çeşitlendirebilirim?"

15. E-posta bülteni: "Blogum/podcast'imle ilgili bir e-posta bülteni başlatmak istiyorum. Hangi içeriği dahil etmeliyim?"

16. Satış ortaklığı: "Satış ortaklığını bloguma/podcast'ime entegre etmek istiyorum. Samimiyetsiz görünmeden bunu nasıl yapacağıma dair ipuçları verebilir misiniz?"

17. Dönüşümleri artırın: "Blog ziyaretçilerinden/podcast dinleyicilerinden müşterilere dönüşümü artırmak için hangi stratejileri uygulayabilirim?"

18. Podcast/Blog incelemesi: "Lütfen son podcast'lerimi/blog yazılarımı inceleyin ve yapıcı geri bildirimde bulunun."

19. Eleştiri ile başa çıkmak: "Blogum veya podcast'im hakkında olumsuz geri bildirim ve eleştirilerle nasıl başa çıkabilirim?"

20. Markalaşma: "Blogum/podcast'im için nasıl benzersiz ve akılda kalıcı bir marka geliştirebilirim?"