Üniversite iktisad bölümünde bir profösör vardı dersimize giren, ekonometri eğitimi verirken, milyon ve milyar arasında ki farklı para yönetimlerinden bahsediyordu. Milyar, milyon yönetir gibi yönetilmezmiş mesela. Dünya çapında ödülleri olan, hayatını öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir insanın bu eğitimi verebilmesi için milyarları olmak zorunda olsaydı sanırım profesor denmezdi. Burada sizin teoriniz çürüyor. Bir işde eğitim vermek için o işi yapmış olmak gerekmiyor demek ki. Uzay bilimi dalında e-book satarsam uzaya gittiniz mi diye soracak değilsiniz heralde. Umarım bu cevap yeterli olmuş ve söylediğimi anlamış olursunuz. Nezaketiniz için teşekkür ederim
Her ne kadar açık arttırmalarda tartışmayı sevmesemde Önerileriniz çok iyi sanırım google gibi bir şirketimin olmasını bekliyorlar. E-Book'un fiyatı ortada daha önce bu işi yapmış olupta sonradan kapatmış bulunmaktayım ve firma adımı saklı tutuyorum. Eğer işe devam etseydim e-book çıkarıp kendime rakip üretmezdim. Bilmem anlatabildimmi.