Merhaba,
Son zamanlarda bizimle iletişime geçen müşteriler oluyor.
Fiyatlarımız zaten sabit olarak hem R10 konumuzda hem de web sitemizde yer alıyor.
Buna rağmen fiyat soruyorlar ve kurumsal 2000₺ e-ticaret 3000₺ dediğimizde tamam o halde iyi günler diyip vazgeçiyorlar.
Şimdi size soruyorum; ideasoft gibi e-ticaret yazılımlarının en düşük paketinin bile 10.900₺ olduğu günümüzde, 3000₺'ye anahtar teslim satışa hazır e-ticaret sitesi gerçekten çok mu?
Bugün en ucuz alan adı 250, en ucuz hosting paketleri 500₺ civarında. Ekmek 8₺, 5l su 20₺, 2.5 litre kola 50₺. Markete girdiğinizde 1000₺'nin altında çıkma ihtimaliniz yok. Aylık şirket giderlerimiz, faturalarımız, muhasebe giderlerimiz vs hiç katmıyorum bile.
Bizler de ev geçindiriyoruz. Bizlerin de para kazanması gerekiyor. İnanın şu fiyatlar günümüzde gülünç kalıyor artık.
Evet, bazı öğrenci arkadaşlar 500₺'ye site yapılır gibi saçma sapan ilanlar açıyorlar ve piyasayı yerlere indiriyorlar. Fakat yaptıkları site ya çok kötü görünüyor ya da teslim etmiyorlar.
Buna da anlam veremiyoruz açıkçası. 500₺'ye hosting dahil site yapılır diyen arkadaşlar bile gördük. Ben burada müşteriye soruyorum; 500₺'ye yaptıracağınız site ne kadar verim sağlayacak size?
Yine de her türlü yoruma saygımız sonsuz. Fakat haksız rekabet içerisinde uygun fiyatlarla en profesyonel hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Herkese iyi çalışmalar,
wpdanismani.com.tr
Sonradan gelen edit: Arkadaşlar bunca zamandır R10 müşteri kitlesine hitap ettiğimiz için fiyatları maalesef düşük tutmak zorunda kaldım. Ama haklısınız günlerce süren çalışmalar ve emeğimize çok büyük yazık oluyor. Burada gelen yorumlardan sonra fiyatlarımızı güncellemek en doğru karar olacak. Işık tutan herkese teşekkür ederim. Yapıcı eleştirileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.