Dorebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay para kazanmanın en iyi yolu; Kolay para kazanmak isteyen kişiler üzerinden para kazanmaktır...

- (Tekrar Okuyun)
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başlıkları şu şekil de olanlara asla girmeyin :

(Pasif Gelir - Ay'da XX.xxx kazan..)

Bunlara girmeyin, bunlar ***********. Çünkü insanız ve de mantık var. O kitabı satan da insan, adama sormazlar mı?

(Madem kazandırıyor.. Çoklu olarak kendin gir, ifşa etme. Sazan mısın?)
berqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde şey var var Ömür Boyu Kanva Pro veya Kanva Öğretmen alıyorsun 3 gün bilemedin 1 ay sonra hesabın bile kapatılıyor. Dönüyorsun ee hani hocam garantili gidip kanva nın kendisinden alacaksınız. EEE ömür boyu demek ? ben onu herhangi bir sıkıntı olmazsa ömür boyu kullanılabilir anlamında söylüyoruz. Kelime oyunları bunlar aynı şeyde e-bookta var neden bu kadar insan mağdur edilip hala yasaklanmıyor anlamıyorum.
Baran_Knt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep söylüyorum hep söyleyeceğim. R10 üzerinde satılan e-bookların %90' bana göre çöp ve çoğu aldatmacadan ibaret.

https://www.r10.net/e-book/3745297-1...-128142-a.html

https://www.r10.net/e-book/2922438-k...dece-99tl.html

Bunlarda benim yazdığım e-kitaplar ben yazdığım bütün e-kitapların her zaman arkasındayım.
doctorcat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aldığım ebookların %99'u hiçbir işe yaramayan genel bilgilerle doluydu.
deifoslive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha garibi var çok sıkca görüyorsundur xx.xxx kazandım her ay x.xxx kazanıyorum her konuya yorum yapıyorum
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalıktan öte değil para kazanma vaat edenler. Madem kazandırıyor kendin yap kazan Demek kazandırmıyor ki oda millete hayal satıyor. Hepsi boş heleki instagram için olanlar.
AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saygı ve e-book
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda forumda ve hatta Türkiye'de muadili bile olmayan bir iş biliyorum. Ben bunun neden e-book adı altında satışa çıkarayım ??? Bana mantıklı birisi cevap yazarsa gerçekten ufkum genişleyecek...

Yanılmıyorsam iki defa e-book aldım bir kere bile için açıp bakmadım.

Eskiden forumda paylaşım kültürü vardı.
E-book adı altında satılan çoğu eğitim....
şimdi ona bir emek adı altında insanlara belirli bir ücret karşılığı satışı çıkarılması olarak görüyorum.
Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir konuyla alakalı best practice'ler paylaşılsa daha faydalı olur en azından o konuda nasıl yol izleyeceğini bilmeyenlere bir bakış açısı kazandırır. Ama çoğu e book bu konuda yetersiz kalıyor.
Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tl den e book aldım şu An amerika da dükkanım var
Yorumlarınız için öncelikle teşekkürler, forumda gerçekten o kadar fazla e-book satışı yapan var ki ve nedense hepsi xx.xxx ₺ kazanç elde ediyor. Acaba akılları eski para birimine mi gidiyor, bilemiyorum. İşinde gerçekten çok çok başarılı olan insanlar var. Onlara asla bir sözüm yok ama 1 tl den xx.xxx ₺ kazandıran e-book gibi saçma sapan konular şu son sıralar inanılmaz derecede artış göstermiş durumda. Keşke bu e-booklar için r10 yönetimi tarafından denetimler başlatılsa

Yukarıda bir arkadaşın demiş olduğu gibi

Kolay para kazanmanın en iyi yolu; Kolay para kazanmak isteyen kişiler üzerinden para kazanmaktır...