Milletin aklıyla karar vermeyin bence. Tamam tavsiyelerini dinleyin, araştırın ama yok eniştenin tavsiyesi üzerine aldım,yok dayim bu araci tavsiye etti gibi olaylara girmeyin. Öncelikle araç işi biraz şans işidir. Temiz araç alirsiniz kısa bir sure sonra arizada verebilir. Burada asıl onemli olan sizin ne istediginizdir. Bence birkac kriter belirleyip oyle almaya kalkin. Mesela ben daha once temiz bir Chevrolet Lacetti almıştım. Oyle bir model olduğunu bile bilmiyordum. Millete sordaydim kesinlikle alma derdi. Yok Chevrolet Türkiye piyasasindan cekilmis, yok usta bulunmuyormus, yok yedek parçasi yokmuş vss bunlar hikaye .. Clio gibi teneke bir arac bile aldigim Lacettiden pahaliydi. Lacetti kat ve kat cliodan kaliteli bir araçti. Tam bir fiyat performans araciydi. Temiz olduğu icin hiç sıkıntı cikarmadi. Belki temiz olmasaydi oda sorunlu olacakti. Aracin piyasasi yok satamam derdine girmeyin eğer ki aracınız temizse hangi marka model olursa olsn rahat satarsiniz. Alırken de cok takilmayin... Ama tecrube olarak Japon grubu araçlar diger markalara gore sorunsuz araçlar. Başım ağrımasın sanayi ile ugrasmayim derseniz Japon grubuna goz atabilirisniz