üstadım youtube videoları... yabancı dilin varsa harika olur. yoksa bile türkçe çok kaynak var ama aralarında eleme yapmalısın, biliyorsun bizde herkes herşeyi çok iyi bilir..
temel alım satım kavramlarını bildiğini varsayarsak sana şu kelimelerle aratma yapmanı tavsiye edebilirim:
tradingview indikatör kullanımı
tradingview strateji kullanımı
indikatör nedir
teknik analiz nedir
temel analiz nedir
algoritmik trading
(kullandığın programa göre) matriks eğitimi, matriks kullanımı...
destek direnç nedir
kısa videoları seç. bu işler öyle saatlerce aynı konunun anlatılacağı şeyler değil. ilk başlangıç videoları uzun olacaktır evet ama bir defa olayı kaptın mı indikatör kullanımları falan hızlı hızlı anlatılacak şeyler.
ben derim ki paralı eğitimlerden uzak dur. o eğitimler sana muhteşem para kazandırsa eğitmi veren kişi youtube'a video çekmezdi. yine de sen bilirsin. ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ihtiyacın olan herşey orada.
bu arada... eğitimlerde "en güzel sistem, bizim indikatör çok harika" falan gibi şeyler de göreceksin "vayyy beee" diyip atlama... yok öyle birşey. borsanın kutsal kadehi diye birşey yok. ben o kadehi bu yaşta hala arıyorum ama bu bir hobi benim için. bulamayacağım tabiiki...
tradingview kullan ve iyice öğren. orada makale şeklinde yayınlanan analizler, fikirler, grafik çizimleri var. millet ne düşünüyor, kafası nasıl çalışıyor anlayabilirsin. yüzlerce binlerce indikatörve trateji var. üşenme hepsini dene, en azından ekrana ekleyip gör. hiçkimsenin söylediğini yapma ama herkesi dinle...
robotlara çok takılma. robotlardan zengin olan adam o robotu sana vermez.
borsada yapmaya çalıştığın aslında eğitimli bir gelecek tahminininde bulunmaya çalışmak. ama şunu unutma ki bizde borsanını derinliği çok küçük. leğen gibi birşey. senin indikatörler analizler de geniş kitlelerin sistemde sirküle ettikleri büyük miktardaki para ve işlemin analizine dayanıyor. derinlik az oldukça istatistik formülleri de daha az çalışıyor... bir tavsiye daha... eğer bir hisse telegrama, facebook'a whatsapp'a düşmüşse o hisseyi toplayan toplamıştır. berberine, yandaki hüznü amcaya kadar gelen hissenin işi bitmiştir, milletin kucağında patlatmaya hazırlanıyorlardır.
diyeceklerim bu kadar... Kolaylıklar ve başarılar dilerim...