Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Jannah'ın boş hali de çok sade. Tielabs ana sayfa değil de direkt son yazıları ana sayfaya alınca generatepress gibi hafif ama daha hoş stiller çıkarıyor ortaya.
Proje odaklı mobil kullanım bazlı araştırın derim. Web tarafından gelen trafik genellikle mobile kıyasla az olur. Bahsettiğiniz sektörde mobilden gelen trafik ne kadar tasarım görebilir veya görmek isteyebilir? Ana sayfanıza ziyaret zaten az olacaktır. Google'dan ilgili içeriğinize gelen trafikte kullanıcı istediğini hızlıca bulmaya çalışacak. Son yazılar falan ana sayfa boş durmasın diye koyuyoruz pek bir şeye yaradığı açıkçası yok. Biz bir projede denedik: kod ekleyip nerelerde gezdiklerine ve ne yaptıklarına baktık. F tipi aramayla gelip F tipi okumayla istediklerini alıp gidiyorlar

Dolayısıyla sektörünüz tasarıma dayalı bir alan değilse bence sade, hızlı ve sorunsuz bir temaya yönelmekte fayda var. Bu arada ben ikisinin de ticaretini yapmıyorum her iki temaya da içerik giriyorum editörlüğünü üstleniyorum o kadar. Elbette nihai karar sizin: başarılar dilerim.