Zamanında beni de aramışlardı beşiktaş icra dairesinden arıyorum demişlerdi. Aramanın sonunda ben değil arayan kadın telefonu kapamak zorunda kalmıştı. Aklıma gelen tüm sin kaflı cümleleri söylemiştim. Öncelikle hiçbir kamu çalışanı sizi borcunuz için aramaz. Ne onun görevidir ne de üstüne vazife. İcra için sizi arayacak olan biri varsa o da avukat olur. Onun da son çaresi sizi aramak olmadıktan sonra sizi aramaya tenezzül etmez. Eğer üzerinizde bir mal bir para görünüyorsa zaten alır. Arıyorsa demekki alacak birşey bulamamıştır sizle uzlaşmak için birazds sizi korkutmak için arar. Sizi arayanın *********** olduğu bariz zaten. Sizi arayan numara da beni arayan gibi 0850 lü bir numaradır muhtemelen. Oradan bile anlarsınız. Ama kabul ediyorum çok inandırıcı konuşuyor şrrrefsizler. Muhtemelen size ait birçok bilgiye sahipler. Ama rahat olun hiçbirşey olmaz. İçiniz rahat etmesi açısından uyap tan kontrol edebilirsiniz. Yine de içiniz rahat etmezse sizi aradıklarını söyledikleri kurumun numarasını bulup direk kurumu arayın