Bakın işte bu ! Forum ve forumdaşlık kültürü. Ne güzel yazmış. Bilgisiz olmama rağmen kesintisiz destek.
Kendisini tanımam ama böyle güzel insanlar her zaman öne çıkan insanlardır. Bende teşekkür ederim.
@benimmuhasebecim;
@baalcim;
Çok teşekkürler hocam. 🙏🏻
hocam ufak bir sorum var size sahış şirketinin aylık sabit gideri kaç tl ve açarken kaç tl tuttu.
Açılış ve muhasebe için cüzi bir miktar ödeme yaptım, açılışta muhasebe ücreti ile açılış ücreti ödüyorsunuz açılışa ödeme almayan kişilerde var fakat benim çalıştığım yer alıyordu. Muhasebe ücretide muhasebeciden muhasebeciye değişebiliyor ücreti paylaşmadıkları için bende paylaşamıyorum maalesef ulaşıp sorabilirsiniz.
İlk ay xxxx₺, diğer aylar xxx₺ muhasebe ücreti sabit çıkıyor cebimden. Ek olarak damga ücretide varmış sanırım 200-300₺ bir şey.
Bunun harici işte kestiğiniz faturalardan %20 kdv ödüyorsunuz ve yıllık gelir vergisi.
Genç girişimci desteğinden yararlandım ben, o yüzden Bağkur felan ödemeyecekmişim 1 yıl veya 3 yıl hatırlamıyorum ama Bağkuru araştırmanızı tavsiye ederim masraflıydı hatırladığım kadarıyla.