çok çok iyi erkek yazarlar var ama iş tecrübesi nispeten az ya da profesyonel olarak bu işi yapmayan ortalama bir kadının, aynı şartlardaki ortalama bir erkekten daha iyi yazdığını düşünüyorum ben. O yüzden bana çok saçma gelmiyor bu şekilde pazarlanması. Kadınlar daha detaycılar, genelde de bu tip işlerde daha itinalılar. Kısacası pozitif bir ayrımcılık olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM. Bence gerçekten kadınların bu işte genelde daha iyi olduğusöylenebilir ama aynen çok iyi bir erkek yazar olabileceği gibi, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir kadın da olabilir. Yalnız başına işi alabilmesi için yeterli bir nitelik değil.
Diğer yandan da bazı meslekler bazı cinsiyetler tarafından domine edilmiştir. Her iki cinsiyetin de cinsiyetlerinden tamamen bağımsız, sadece şahıslara bağlı olarak başarı ya da başarısızlık gösterdiği bir sürü meslek de var tabi ki ama bu şekilde olan meslekler de var işte.. Mesela ben şimdi kombi ve klima bakımı hizmeti versem mahallede bence kimse beni çağırmaz beceremem diye düşünerek ya da elektrikçilik yapsam da aynı şekilde halbuki ben elektrikten biraz anlarım çünkü ilgimi çekiyor. Eğer meslek edinmek isteseydim bunu bence en az bir erkek kadar iyi yapardım ama büyük ihtimalle çok daha az iş bulabilirdim.
15 yıldır makaler hizmeti alıyorum farklı zamanlarda ve farklı sektörlerde, makalelerde istediğim one page seo özelliklerini bugüne kadar ( tahinen ) hiç bir kadın yazar karşılşamadı, aldım nezaket olsun diye kendim düzenledim yayınladım, birisine eğitim videosu bile ilettim tamam izledim anladım anlatıldığı gibi makale yazıcam dedi yine gelen makale başlık paragraf şeklinde, en iyi bilginin ben tecrübe olduğunu düşünüyorum gerçekte budur, kadınların bu işe ehil olamayışı yada makale sektörünün stabil her iki cinsiyete yüklediği psikoloji, makaleni yaz parayı al bir sonrakine geç, bayan cümlesinin vurgu yapılması elbette pozitif bir ayrımcılık bunu doğal görmek normal görmek aslında pozitif ayrımcılığın nekadar bizler üzerinde hakim olduğunu gösteriyor, normallleştirmişiz herşeyi, bayan vurgusu yerine makale hizmetini sunumu kalitesi ve nasıl bir bilgi ile yazılması gerektiğini vurgulması gerekiyor bence, burada kasıt görüyorum çünkü kadınlarda, bayan ifadesini ne için kullandıklarını gayet iyi biliyorlar bence.