bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
coşkun abi seni cok seven sayan fikir ve görüşlerine yatırımlarına vizyonuna her zaman saygı duyan biriyim. fakat bu yazdığın mesajı özellikle üstüme alınarak sana katılmadığımı belirtmek isterim.
Boş biri olduğumu kesinlikle düşünmüyorum yaptığım geliştirdiğim projeler hali hazırda ortada.

ama özellikle bu niteliklere sahip olan kişilerin her önüne gelen ilanada başvurmayacaklarına adım gibi eminim.
Ne alacağını bilmeden daha doğrusu yapay zekanında dediği gibi nereye gittiğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur

Kendi şahsım adıma bir yola çıkıyorsam o yolun hangi yol olduğunu bilmek ben ve benim gibi düşünenlerin tabiki doğal hakkı. Seni seven bir kardeşin olarak bu yorumu açık beyan yakıştıramadım. ben kişiyi kesinlikle kötülemedim sadece bu kadar detaylı bir konuya ücret bilgisininde eklenmesinin gerektiğini düşündüğümü dile getirdim. saygılarımla.
bence her yazıyı üzerinize almayın bir çok mesaj silindi genel olarak yazdım dalga geçenler vardı boş boş mesajlar yazıldı bu tarz konularda bu mesajlar cogaldi hayat makaradan ibaret değil