ben böyle düşünmüyorum.
bu forumda (ve daha önceki forum tecrübelerimle birlikte 25 yıldır) binlerce insanla muhattap oldum forumlarda. 1000 erkekten 100 ü *********** çıktı 600 ü ağlattı işe yaparken %10 normal kaliteli insan çıktı.
şuraya gelip iş yapan çok az sayıda kadın vardır ama ben dolandırıcıya rastlamadım, yoktur demiyorum. çok daha temkinli basiretli söz veriyorlar. şimdiye kadar çalıştığım hiç bir kadından memnun kalmadığım olmadı. az sayıdalar ama daha iyi iş çıkarıyorlar elleri işte gözleri oynaşta olmuyor. instagramda orasını burasını açan kadınlar olabilir, erkekleri eskort ayağına dolandıran kadınlar da var, bir sürü dolandırıcılığa alet olan kadın da var. bunlar yok demiyorum, ama forumda iş yapan kadınlar daha temkinliler. becerikliler diyemem, çok az yazılımcı vardır. ama bir işi yapıyorlarsa aptal söz verip yapamadıkları olmuyor pek. hayal satmıyorlar.
Benim denk geldiklerim beni dolandırdı genelde 2-3 tane kadına makale yazdırıyordum chatgpt atmışlar XXXX rakamlar ödeme yaptım geri alamadım