çok çok iyi erkek yazarlar var ama iş tecrübesi nispeten az ya da profesyonel olarak bu işi yapmayan ortalama bir kadının, aynı şartlardaki ortalama bir erkekten daha iyi yazdığını düşünüyorum ben. O yüzden bana çok saçma gelmiyor bu şekilde pazarlanması. Kadınlar daha detaycılar, genelde de bu tip işlerde daha itinalılar. Kısacası pozitif bir ayrımcılık olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM. Bence gerçekten kadınların bu işte genelde daha iyi olduğusöylenebilir ama aynen çok iyi bir erkek yazar olabileceği gibi, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir kadın da olabilir. Yalnız başına işi alabilmesi için yeterli bir nitelik değil.
Diğer yandan da bazı meslekler bazı cinsiyetler tarafından domine edilmiştir. Her iki cinsiyetin de cinsiyetlerinden tamamen bağımsız, sadece şahıslara bağlı olarak başarı ya da başarısızlık gösterdiği bir sürü meslek de var tabi ki ama bu şekilde olan meslekler de var işte.. Mesela ben şimdi kombi ve klima bakımı hizmeti versem mahallede bence kimse beni çağırmaz beceremem diye düşünerek ya da elektrikçilik yapsam da aynı şekilde halbuki ben elektrikten biraz anlarım çünkü ilgimi çekiyor. Eğer meslek edinmek isteseydim bunu bence en az bir erkek kadar iyi yapardım ama büyük ihtimalle çok daha az iş bulabilirdim.