Serdenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, 200 üzeri web sitemi belki görmüşsünüzdür defalarca kez konu açarak taşıyabilecek hosting aradım, ilk başlarda bütçeyi düşük tutmamdan kaynaklı doğru çözümleri hep es geçtim. Daha sonrasında hem r10'dan hem dışarıdan bir çok öneriler fiyat teklifleri vs alarak bir sürü firmayı denedim buradan tecrübelerimi okuyabilirsiniz. Denediğim firmalarda sitelerim kalıcı hasarlar bile aldı hala ss lerini saklarım. Daha sonrasında artık bu iş böyle olmayacak diyerek bütçeyi arttırarak @Turhost; ile görüşmelere başladık ve nBayi paketlerine geçiş sağladık. Geçiş sürecinde 200 siteyi taşıdılar yetmedi dns konusunda mail konusunda çıkan problemlere destek verdiler yetmedi wordpress kaynaklı problemlere destek verdiler oda yetmedi eski sunucuda bozulan sitelerin nasıl çözüleceğine dair bile destek verdiler.

Son 3 aydır deliksiz uyuyabiliyorum ve bu konuda @Turhost; a teşekkür etmek istiyorum. Harika bir destek ekipleri var asla "Hata bizde değil" yaklaşımı benimsemiyorlar, çoğumuz bilir ki hata hosting firmasında olsa dahi hemen hatayı çözüp bizde problem yok diyip geçerler ancak @Turhost; da kesinlikle böyle bir şey yok, neyse onu söylüyorlar.

Yakın zaman da kendi web sitemin yenilenmiş halini yayına vereceğim ve orada bu süreçle ilgili bilgi verip hosting firmalarında yaşadıklarımı daha detaylı anlatacağım.

Tekrardan teşekkürler iyi ki varsın @Turhost;

NOT: Sponsorlu içerik değildir para ödüyorum
Yazılım geliştirici misiniz? 200 cok fazla turhost windows hosting fiyatlari cok yuksek. Guzel.net.tr de zam yapmış