Nasıl başlasam bilmiyorum,
4 yıllık evliliğimiz içinde 3 çocuk kaybımız oldu. Düşüklerden sonra yaşadığımız acılar eşimle birlikte bizi çok korkuttu tekrar yaşar mıyız diye. ( Allah düşmanıma vermesin 3.5 aylık çocuk kaybında bile yıkıldık büyük çocuk kaybını düşünemiyorum )

Ama biz ne dersek diyelim Allah'ın dediği oluyor. Velasıl kelam öylede oldu çok şükür 30 Ağustos 2023 sabahı kızım Mira dünyaya gözlerini açtı. Çok ama çok ama çok başka bir duygu size şöyle söyleyebilirim düşüncesi olan arkadaşlarımız varsa sakın ertelemeyin bir adamı erkeği tamamlayan çok başka anlatamayacağım bir duygu.

Doğumun olduğu gün hiç bir şey yapmadan beklememe rağmen uykusuzluk ve o yaşadığım yorgunluğu anlatamam size hayatımda hiç yaşamadığım bir yorgunluk oysaki sadece kızımı bekliyordum gelmesini. Şimdi geceleri gündüz oldu bizim için. Sonunda yuvamıza gelen yavrumuz oldu rabbime binlerce şükürler olsun.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Allah'ım bütün yavrularımızı korusun onlara su gibi berrak bir hayat nasip eylesin.