TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sana bir ton video atardım ama inkar yoluna gideceğin aşikar. Şu anda lanet okuduğunuz o vatan haini 17 aralık 2014 öncesinde ölseydi türbesini yaptırmış, türbesinde burada yatan zatın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbi diye dua edecektiniz.
Sen doğal olarak inkar edeceksin, doğal olarak biz kandırılmadık diyeceksin.
Ancak 54 farzdan tut ne kadar arap geleneği varsa sizin çok sevdiğiniz cübbeli ahmet ve tarikatı hepsini sayar. O da zamanında hoca da neymiş hocaefendi hazretleri diyeceksin öfkelendiği videosunu da bulmakla uğraştırma beni, sen biliyorsundur hepsini...
Sizin vatana millete bağlılığınızı görüyoruz, sizin devlet diye biat ettiğiniz tek parti var. O partiye karşı muhalefet gelse bu cümleleri kurmayacağınıza yemin edebilirim.
Son olarak evet ben arap gelenek göreneklerini cahiliye devrimde geride bıraktım. Din dediğin yoldur, ben ailem ve toplum yüzünden dayatılan arapların yolundan çıktım. Gerçek huzuru buldum. Herşeyi yaratan yaratıcı sadece arapları seviyor, araplaşmazsan seni yakacak düşüncesinden sıyrıldım. Buna ispat olarak herşeyde önce arapça kelime kullanıp sonra icraat yapmak makbuldür hayat felsefeniz. İbadethaneleri bile süslerken arapça alfabeler kullanıyorsunuz. Yani önce araplık sonra Allah'ın rızasını gözetiliyor.
Araplaşmayı inkar etmenin lüzumu yok, şehadet bile arapça olmazsa kabul olmuyor daha ne diyeyim.
Ben şahsen başka ülkeye gitsem 5 vakit heryere yayılmış hoparlörden Türkçe istiklal marşı okunsaydı çok memnun olurdum. Türk atalarım iyi çalışmış, Türk emperyalizmi burayı da ele geçirmiş der çok sevinirdim.
Siz de arap emperyalizmine bilerek veya bilmeyerek hizmet ediyorsunuz...

İşte bunları yüzünüze söyleyince heme mutlak inkar modunu açıyorsunuz. Herşeyi inkar hayır biz araplığa değil islama hizmet ediyoruz felan filan...

bizim dinimizde cahile bilmeyene bildiğini sanıp iftira edene kalbi kararmışa söz sarf edilmez

sen bana desene ben dinsizim diye islama düşmanım diye bende akledeceksin diye anlatıp duruyordum

burada kendi inançsızlığını dine soğukluğunu ön yargılarla kusuyorsun.

Ben inancım gereği edebimi bozmuyorum ama şu kararmış kalbine ayet okunda boş.

Sen kendi kalbinde kara bir duvar örmüşsün ya senin dediğin doğru yada karşı taraf yalancı sana laf israftır anlayış bakış açın sıkıntılı dinsiz olabilirsin islama düşman olabilirsin ama ezber kalıplarla medyadan öğrendiğin sloganlarla insanlara ifitra atamazsın ön yargını kırmadıkça kalbinde kararttığın duvarları aşamazsın tek doğru sen değilsin sen dedin diye de doğru olan dediğin değildir. Sen dışardan ön yargıyla kalıplaşmış fikirlerinle insanları suçluyorsun sana ne anlatılır ancak kin ve nefret ve yalan kusuyorsun ifitita kusuruyorsun karşı taraf sana kendinide anlatsa sen yok öyle değilsin ben ne dersem sen öylesin 😀 bumu hayata bakış açın değerlendirmen insanların kalbini okuyabiliyor geçmişlerini görebiliyor konuştuğun insanların niyetlerini okuyorsan neden yazıyorsun ozaman ihtiyaç varmı. Bu konuşmayı burada sonlandırıyorum çok laf israfı olduğunu bile bile yazdım iyi niyet ve diyalog göstegesi olarak