Annemin sağlık durumuyla alakalı nedenlerden dolayı bir süre, forumla ilgili konularla çok fazla ilgilenemeyeceğim. Bu yüzden bu tür konularda bir süre diğer arkadaşlarıma mesaj yazarsanız çok sevinirim.

Güncelleme: Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Arayıp soruyorsunuz, mesaj yazıyorsunuz. Buradan bilgi vermek istedim, çünkü tek tek yazmak çok zor oluyor sakın yanlış anlamayın. Anneme göğüs kanseri teşhisi kondu 20 gün önce. Kitle alındı ve patolojiye gönderildi. Patoloji sonucu kötü çıkınca, sol göğsü tamamen alındı. 2.5 hafta sonra radyoterapi uygulanacak. Bu süre zarfında senelik izne ayrıldım ve ev işleriyle ben ilgileniyorum, malum bekarlık. Tabii bir yandan da annemle ve kızımla ilgileniyorum. Bu süre içinde foruma göz ucuyla bakabiliyorum. O yüzden forumla alakalı ilgili kategorileri ve rapor tuşunu kullanırsanız çok memnun olurum.

İkinci güncelleme: Babama da mesane kanseri şüphesi teşhisi konuldu. Yarın (06.10.2023) ameliyata girip kitle alınacak ve patolojiye gönderilecek. Patoloji sonucunun temiz çıkması için dua ediyoruz. Kafam dağılsın diye arada foruma giriyorum, o yüzden lütfen özel mesaj göndermeyin arkadaşlar.