Değerli kardeşim, 8 ay bir sürü akreple aynı evde yaşadım, ben sana özet geçiyim. Yukarıda bi arkadaş kanatlı mı bu nasıl çatıda çıkıyor demiş

akrep ters tavanda yürüyebilen bir hayvan, heryere çıkabilir. Genelde gözle görülür yerlere fazla çıkmazlar, sırtlarında çok fazla yavru besler ve tek gezmezler bi yerlerde mutlaka bir eşi bulunuyor. İlaçlar hikaye istediğin kadar ilaçlat, eğer ev eski ise ahşap çoksa ahşapların içinde yaşabiliyorlar, 3 sene yemek yemeden durabiliyorlar, o yüzden 1 sene görmezsin 1 sene sonra bi yerden çıkabilir, evinin heryerine sineklik çektir, kapı kenarları cam kenarlarını akrebin eve dışardan girebileceği heryere mavi boya sür, akrep maviyi kırmızı ateş sanar, akrebin en iyi düşmenı tavuk, ama onu beslemek sistem dışı olduğu için kedi evde iyi olur, kediyede bişiy yapamaz, çoğu akrep zehirsizdir, sizi soksada bişiy olmaz beni soktu. Akrep kolay kolay insana gelmez, insanın üstünde yürümez, devamlı saklanır. Gece uyurkende bişiy olmaz.. Yaz aylarında hepsi çıkar, kışın kolay kolay göremezsin.. Evin heryerini didik didik et, yavruları çok küçük oluyor onları kontrol et, evde kırık çıkık kapı baca duvar varsa hepsini kapat. Evde başka böcek de tutma.
Umarım bir an önce kurtulursun.