shms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çokta abartılacak bişey değil giriş yapiyor giriş yaptıgı çerezleri kaydediyor daha sonra random olarak olarak çerezleri kullanıyor bu kadar
Keşke öyle basit bişey olsa
Feradosman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayın etikle alakası yok. Bu botlar bildiğin hırsızlık botlarıdır. Reklamverenin cebinden nasıl parasını çalarız şeklinde çalışırlar. O reklamlar googlede hayrına dönmüyor her biri için size gelen para bir üreticinin, hizmet verenin cebinden çıkıyor. Gelmişsin buraya hırsızlık nasıl yapılır konusu açmışsın.
Hocam bende biliyorum onu, ben size bu helal kazanç mı dedim hayır, sadece bu yazılımı nasıl yapmış onu merak ettim, ben arbitraj ile kazanıyorum zaten şuan, o da bana yetiyor, böyle bişeyin var olduğunu duydum, merak ettim, merak ettiğim bişeyi de sonuna kadar araştırırım, kullanmasam da öğrenmek istiyorum.
fermayil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen hak yemekten başka birşey değil
Bence de öyle, bizde reklam veriyoruz, bizimde reklamlara sahte tıklamalar yapılıyor, Google bazen anlıyor, bazen anlamıyor, benim amacım tersine mühendislik gibi bişey yapmak, bu adamın ne yaptığını, nasıl yaptığını anlarsam, yazılımcıya bunu önleyecek bişey yaptırabilirim diye düşündüm. Yani amacım botla adsense'den para kazanmaktan ziyade, bizim giden paramızı korumak, çünkü ben Google a reklam verip, siteme gelen kullanıcıya reklam göstererek para kazanıyorum.

https://www.r10.net/1085848691-post20.html