KONU LİNKİ

Yukarıdaki ilanımı görüp bir kişi mesaj atıyor o hesabı almak için, ben de o hesap satıldığı için elimde bulunan başka bir tiktok hesabının kullanıcı adını atıyorum. Fiyat ve takipçisi daha düşük.

Arkadaş hesabı pc üzerinden canlı yayın yapmak için almış fakat bana hiç bir soru sormadan direkt hesabı satın aldı ve sonrasında dedi ki bu özellik bunda kapalı.
Ben de kendisine ilandaki hesapla sana verdiğim hesap aynı değil bu yüzden o konuda bahsettiğim hesaptaki özellikler bunda yok almadan önce sormalıydın dedim.
Kendisi dinlemeden etmeden "tamam kardeşim bekle biraz sen" gibi bir tehditkar cümle kullandı normal de mağdur olduğu için iadesini yapardım fakat böyle dinlemeden etmeden çıkışması normal gelmedi ve iade isteğimi götürdü.

Yukarıdaki ilan için yazıyor ama ben de sattığım için farklı bir hesap atıyorum fakat o özellikler yok o hesapta ve ben zaten var diye de söylemedim çünkü kendisi sormadı eğer ilandaki hesap o olsaydı ve evet yayın açılıyor diye belirtseydim haklı olurdu.

Hesapta ihlal vs de yok sadece 15 gün falan beklerse o özellik açılacak yani problemli hesap değil.
Moderatör arkadaş ve forum üyelerinden cevap bekliyorum.

Kendisi r10 üyesi olduğunu söyledi fakat kullanıcı adını söylemedi.