DiyarErzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikisini de yapmış biri olarak sektörün artı ve eksilerini yazıyorum siz karar verin.

SMM Panel;
* +500.000₺ reklam bütçesi gerekir (r10 gibi büyük platformlarda reklam verilmelidir. Sosyal medya veya ads de iş görmez. O kitle smm panel kullanmayı bilmiyor) (r10 da smm panel için küçük reklam vermeyin bir yararı olmayacaktır. Büyük bir bütçeyle banner reklam almanız gerekiyor şuan forum smm panellerle dolu. Şöyle düşünün, en üstteki 2 banner bile smm panel ve sizden daha ucuza satacakları kesin.)
* Sizi çok yormaz ve müşterileriniz sabit kalır

Paket Satış;
* 10-20 bin ₺ reklam bütçesiyle girilebilir fakat kumar oynamakla aynı şeydir. Müşterilerinizi *SADECE* ads ile çekebilirsiniz ve şuanda "instagram takipçi satın al" yazdığınızda çıkan sitelerin %90'ı google a para ödemeden reklam açıyor. Birçoğu altyapısı sağlam kişiler ve siz kendi paranızla reklam açtığınızda %99 ihtimalle sağlam bir saldırı yiyeceksiniz.
* Yüksek kar oranı sunar
* Sabit müşteriniz 10/2 olur, bu kitle 1 defa takipçi satın aldıktan sonra siteyi unutur ve google'a tekrar "instagram takipçi satın al" yazar.

Bana soracak olursanız eğer amacınız onbinlerce tl kazanmak değilse küçük bütçelerle paket satış deneyebilirsiniz. (Unutmayın; o sektördeki kişilerin *Büyük bir kısmı* aşırı kurnaz ve insanların bütçesine acımayan kişiler. Elinizdekinden olabilirsiniz.)
Hocam ben en iyisi sms devam edeyim ne rekabet var ne saldırı var kafa rahat kar güzel