ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alakası var Alalh aşkına hocam kaçak şekilde yurda giriş yapan bir malzemeden bahsediyoruz yani terör örgütü biz kaçak silah işi yapmayız bize ters mi diyorlar. Resmi yollarla mı alındı hayır faturası var mı hayır devlete vergi ödeniyor mu hayır bu kadar illegal işi köşe başındaki dönerci yapmıyor ya yada o bile yapıyorsa para aktardığı bir yerler vardır. Böyle işleri ufak tefek adamlara yedirmezler. Ekstra olarak ruhsat almak zor diye kaçak silah kullanmak ya da alma konusunda sizi haklı çıkarmaz bu durumda. Ayrıca herkes silah taşıyacak diye bir kaide de yok. İyi o zaman herkes bize vermiyorlar diye kaçak yollardan cephanlik gibi gezsin.

Valla hocam bilgim var az buçuk ama yukarıdaki mesajımda yazandan farklı ne söylenir bilmiyorum. Dediğim gibi söylediğiniz şey inandırıcı değil. Onun dışında konu içerisinde çok kez yazıldı. Şimdi muhtemelen para cezası olur ama işte silahın geçmişi bilinmiyor sıkıntılı bir işte kullanıldı ise ve balistik kaydı çıkarsa başınızı çok daha büyük belalara sokabilir. Sizdeki iyi cesaret valla hiç tanımadığınız kişilerden geçmişi bilinmeyen bir silah almak.
Anlık acemeliğe ve heyecana kapılarak aldım bende maalesef ki silahla işim olmaz asla zaten sicilim temiz ve ilk vakam bu daha önce hiç bir kavgam vukuatım vs. Yok