Arkadaşlar dün bir arkadaşa 30k söz sayfası sattım, tüm her şeyin (etkileşim gösterim, istatistiksel her şey*) ekran görüntüsü attım, kendisi istedi ve ticareti yaptık, 14B anlaştık 10 önden gönderdi( diğer 4b 1 ay içinde vereceğini dedi) tüm bilgileri verdim, maili de yarın (yani bugün) verirsem daha sağlıklı olacağını söyledim, kendisinin de itirazı olmadı tabii. Bugün gelmiş bana diyor ki " Bu hesap çöp 200 like almıyor, iade istiyorum, ben karışmam ablam savcı, sen maili hiçbir şeyi vermedin, hesapta hala senin mailin ekli vs vs)...
Ben de her bilgiyi sana ilettim, kendin bilgileri değiştirebilirsin dediğim gibi vs dedim... Yok şikayetçi olucam, iade vermiyorsun, etkileşimlerde oynanma var vs vs diyor ( ki 1.5M erişim, 5M gösterim var Bot atılsa dahi kaç para tutacağını herkes bilir )... Yani oynanma imkansız...

Şimdi bu arkadaş beni mahkemeye verecekmiş, ben de bir dolandırıcılık söz konusu olmadığını ve her bilgiyi ilettiğimi, sonradan vazgeçmesi halinde iade şartları konuşmadığımızı, ve iade etmeyeceğimi söyledim. Sevgili Avukat veya olay akışını bilen arkadaşlar sizce ne olur ?
Yardımcı olabilir misiniz ?